Anne Celis - Orye Sport

“Wij zijn ontzettend tevreden over de belevering via CityDepot. Het enige dat wij gedaan hebben, is ons leveradres veranderd bij onze leveranciers. Sindsdien ontvangen wij onze leveringen gebundeld, en wanneer wij dat willen. Een enorm extra voordeel is het feit dat Karel, de chauffeur, onmiddellijk het afvalmateriaal terug meeneemt. Bij een levering kan het plastiek en karton aanzienlijk oplopen en wanneer het druk is, is het niet evident om dat snel weg te werken. Nu blijft de inkom ten alle tijden vrij, en dat is gewoon veel plezieriger. Voor ons, en voor de klanten!

Grote leveringen laten wij nu ook vaak in delen toekomen, zodat we rustig de tijd hebben om alles uit te pakken, zonder dat de klanten hier last van hebben. Karel weet ondertussen ook prima wat van hem verwacht wordt wanneer wij bezig zijn. Wij hebben goede afspraken met hem, en dat is zeer efficiënt werken.

In feite lijkt het alsof wij, sinds de samenwerking met CityDepot, er een interne medewerker bij hebben, die voor ons het transport regelt, en dat is zeker zijn geld waard!”