Olivier Vandebroek - Baby de Luxe

“In het begin stond ik eerder sceptisch tegenover het hele CityDepot-verhaal. Ik kreeg mijn leveringen zo ook, en daarmee was de kous af, dacht ik. Maar CityDepot doet zoveel meer dan de doorsnee leverancier. Mijn leveringen worden bij mij geleverd wanneer ik dat wil. Dit verloopt altijd heel vlot, op tijd en correct.

Lid worden van CityDepot ging trouwens heel gemakkelijk. Het enige dat ik moest doen waren mijn leveranciers verwittigen, en zij brengen nu allemaal mijn producten naar de Scheepvaartkaai.

Maar hét grote voordeel voor mij van CityDepot is de pakketservice die ze bieden! Baby de Luxe biedt namelijk tal van producten aan via haar webshop. Je kan je voorstellen dat het dagelijks heel wat tijd in beslag neemt om die pakketten te verwerken en bij de klanten te krijgen. Gelukkig neemt CityDepot een deel van deze handelingen over. De chauffeur van CityDepot neemt mijn pakketten dagelijks mee. Bij CityDepot zorgen ze er dan voor dat alles juist gelabeld wordt en dat de pakketten naar mijn klanten worden verstuurd. Deze dienst is voor mij goud waard!”