Welkom, Flying Tiger

Een belangrijke nieuwe klant van CityDepot is Flying Tiger, de Deense winkelketen met vrolijke designspullen, hobbyartikelen en gadgets, die aan een indrukwekkende groei bezig is. In enkele jaren tijd heeft Flying Tiger 700 winkels in 29 landen geopend, goed voor meer dan 80 miljoen klanten.

“Wij hebben om verschillende redenen voor CityDepot gekozen als logistieke partner”, vertelt Benoit Lefebvre, directeur van Flying Tiger in Brussel en Wallonië. “Ten eerste omdat het bedrijf een groot bedieningsgebied heeft, van Brussel over Louvain-la-Neuve tot Charleroi en Mons. Ten tweede omdat het niet enkel leveringen organiseert, maar ook goederen van klanten opslaat in zijn depots. Ten derde omdat de leveringen snel gebeuren, binnen de 24 uur. Als wij in een van onze winkels door onze voorraad van een bepaald artikel heen zijn, dan hoeven we maar te bellen naar CityDepot. En ten vierde: omdat CityDepot correcte tarieven hanteert.”

Aan de Flying Tiger-winkels in Brussel en Wallonië levert CityDepot pallets op afroep, voor de winkels in Gent en Brugge staat CityDepot ook in voor de picking van opgeslagen goederen. Flying Tiger belooft op zijn website producten “die je inspireren om nieuwe dingen te proberen, creatief te zijn en meer plezier te hebben met vrienden en familie”. Een missie waar CityDepot zich volledig in kan terugvinden …