Slimme stadsdistributie

In de kijker

In de kijker

Transport & Logistics Antwerp Expo

Op 17, 18 & 19 oktober vindt de grootste vakbeurs voor de transport & logistieke sector in de Benelux plaats in Antwerp Expo. CityDepot zal ook aanwezig zijn op Transport & Logistics! Kom ons bezoeken op stand 1.020. We leggen je graag al onze diensten uit.

Meer info

Getuigenissen

Pascal Smet, Brussels minister van Mobiliteit en Openbare Werken

“ Voor het ondernemersklimaat in onze stad, voor de mobiliteitsknoop die we moeten ontwarren én voor de levenskwaliteit van de Brusselaars zijn creatieve oplossingen als CityDepot van cruciaal belang.” ”

Pascal Smet, Brussels minister van Mobiliteit en Openbare Werken
Meer getuigenissen
Olivier Vandebroek, Baby de Luxe

“ Baby de Luxe biedt tal van producten aan via haar webshop. Het neemt heel wat tijd in beslag om die pakketten te verwerken en bij de klanten te krijgen. Gelukkig neemt CityDepot een deel van deze handelingen over. ”

Olivier Vandebroek, Baby de Luxe
Meer getuigenissen

Onderneming met een hart

“Duurzaamheid en ecologisch bewustzijn zitten in onze genen. Het zijn basiswaarden die in ons denken en handelen gebeiteld staan. We werken niet enkel voor onze eigen toekomst of de toekomst van ons bedrijf, maar voor de toekomst van onze kinderen.”

Nieuws

Gent levert: CityDepot & Ontex in beeld!

"Gent Levert" is een initiatief van VZW stadsdistributieplatform Gent. Het is de bedoeling om de leefbaarheid in de stad te verhogen, met minder (vervuilend) vrachtvervoer in de stad.
CityDepot werkt mee aan dit initiatief, in oa. opdracht van onze klant Ontex.
Op onderstaande link vindt u een filmpje terug omtrent de ervaringen van Ontex, over de diensten van CityDepot. ...

Lees meer ...
Nieuws

Wink-boodschappen aan huis geleverd

Wink, de enige 100 procent online Belgische supermarkt, heeft beslist om zijn bestellingen van klanten in Brussel, Antwerpen en Gent aan huis te laten leveren door CityDepot ...

Lees meer ...