Slimme stadsdistributie

In de kijker

In de kijker

Zalando versterkt samenwerking

Zalando, de topwebshop voor schoenen, kleding en modeaccessoires, heeft beslist om zijn samenwerking met CityDepot uit te breiden.

Meer info

Getuigenissen

Pascal Smet, Brussels minister van Mobiliteit en Openbare Werken

“ Voor het ondernemersklimaat in onze stad, voor de mobiliteitsknoop die we moeten ontwarren én voor de levenskwaliteit van de Brusselaars zijn creatieve oplossingen als CityDepot van cruciaal belang.” ”

Pascal Smet, Brussels minister van Mobiliteit en Openbare Werken
Meer getuigenissen
Olivier Vandebroek, Baby de Luxe

“ Baby de Luxe biedt tal van producten aan via haar webshop. Het neemt heel wat tijd in beslag om die pakketten te verwerken en bij de klanten te krijgen. Gelukkig neemt CityDepot een deel van deze handelingen over. ”

Olivier Vandebroek, Baby de Luxe
Meer getuigenissen

Onderneming met een hart

“Duurzaamheid en ecologisch bewustzijn zitten in onze genen. Het zijn basiswaarden die in ons denken en handelen gebeiteld staan. We werken niet enkel voor onze eigen toekomst of de toekomst van ons bedrijf, maar voor de toekomst van onze kinderen.”

Nieuws

Klant aan het woord: Ontex: "Een duurzaam antwoord op onze vragen"

Ontex, een toonaangevende internationale product van persoonlijke hygiëneproducten voor baby’s, vrouwen en volwassenen met verkoop in meer dan 110 landen, maakt sinds kort gebruik van de diensten van CityDepot ...

Lees meer ...
Nieuws

Voka-event @ CityDepot Leuven

Voka organiseert op donderdag 29 juni een opleidingsevent over duurzame stadsdistributie in Leuven. En dat kan nergens beter dan in de vestiging van CityDepot ...

Lees meer ...