Slimme stadsdistributie

In de kijker

In de kijker

ShopUp in Hasselt

De pop-upwinkel ShopUp introduceert een nieuwe shopbeleving in Hasselt, waarbij je tijdens het winkelen gebruik kan maken van talloze handige diensten. 

Meer info

Getuigenissen

Pascal Smet, Brussels minister van Mobiliteit en Openbare Werken

“ Voor het ondernemersklimaat in onze stad, voor de mobiliteitsknoop die we moeten ontwarren én voor de levenskwaliteit van de Brusselaars zijn creatieve oplossingen als CityDepot van cruciaal belang.” ”

Pascal Smet, Brussels minister van Mobiliteit en Openbare Werken
Meer getuigenissen
Olivier Vandebroek, Baby de Luxe

“ Baby de Luxe biedt tal van producten aan via haar webshop. Het neemt heel wat tijd in beslag om die pakketten te verwerken en bij de klanten te krijgen. Gelukkig neemt CityDepot een deel van deze handelingen over. ”

Olivier Vandebroek, Baby de Luxe
Meer getuigenissen

Onderneming met een hart

“Duurzaamheid en ecologisch bewustzijn zitten in onze genen. Het zijn basiswaarden die in ons denken en handelen gebeiteld staan. We werken niet enkel voor onze eigen toekomst of de toekomst van ons bedrijf, maar voor de toekomst van onze kinderen.”

Nieuws

Zalando versterkt samenwerking

Zalando, de topwebshop voor schoenen, kleding en modeaccessoires, heeft beslist om zijn samenwerking met CityDepot uit te breiden ...

Lees meer ...
Nieuws

BLOG: Innovatie over de grenzen (1)

CityDepot is een pionier in slimme stadsdistributie. Maar dat betekent niet dat we het monopolie hebben op innovatie in stedelijke distributie ...

Lees meer ...