Notice: Undefined index: in /data/sites/web/citydepotbe/subsites/www.citydepot.be/releases/20190307060147/src/app/Application/Authorizator.php on line 89

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /data/sites/web/citydepotbe/subsites/www.citydepot.be/releases/20190307060147/src/app/Application/Authorizator.php on line 89
CityDepot | slimme stadsdistributie

Slimme stadsdistributie

In de kijker

In de kijker

CITYDEPOT LIÈGE VERHUIST NAAR ROCOURT

Vanaf maandag 16 maart 2020 worden alle leveringen voor CityDepot Luik verwacht op het nieuwe adres: Rue de l’Arbre Courte Joie 350 4000 Rocourt

 

Getuigenissen

Pascal Smet, Brussels minister van Mobiliteit en Openbare Werken

“ Voor het ondernemersklimaat in onze stad, voor de mobiliteitsknoop die we moeten ontwarren én voor de levenskwaliteit van de Brusselaars zijn creatieve oplossingen als CityDepot van cruciaal belang.” ”

Pascal Smet, Brussels minister van Mobiliteit en Openbare Werken
Meer getuigenissen
Olivier Vandebroek, Baby de Luxe

“ Baby de Luxe biedt tal van producten aan via haar webshop. Het neemt heel wat tijd in beslag om die pakketten te verwerken en bij de klanten te krijgen. Gelukkig neemt CityDepot een deel van deze handelingen over. ”

Olivier Vandebroek, Baby de Luxe
Meer getuigenissen

Onderneming met een hart

“Duurzaamheid en ecologisch bewustzijn zitten in onze genen. Het zijn basiswaarden die in ons denken en handelen gebeiteld staan. We werken niet enkel voor onze eigen toekomst of de toekomst van ons bedrijf, maar voor de toekomst van onze kinderen.”

Nieuws

CityDepot Liège verhuist naar Rocourt

Vanaf maandag 16 maart 2020 worden alle leveringen voor CityDepot Luik verwacht op het nieuwe adres: Rue de l’Arbre Courte Joie 350, 4000 Rocourt.

...

Lees meer ...
Nieuws

CityDepot BXL verhuist naar Ganshoren

Vanaf 2 maart 2020 worden alle leveringen voor CityDepot Brussel verwacht op het nieuwe adres: Rue Nestor Martin 40 1083 Ganshoren.


...

Lees meer ...