Getuigenissen

“Voor het ondernemersklimaat in onze stad, voor de mobiliteitsknoop die we moeten ontwarren én voor de levenskwaliteit van de Brusselaars zijn creatieve oplossingen van cruciaal belang. Het is dan ook geen toeval dat een initiatief als CityDepot meteen succes heeft.”
Pascal Smet, Brussels minister van Mobiliteit en Openbare Werken

“Net als andere grote Europese steden, moet Charleroi de mobiliteit in haar binnenstad aanpakken door het stimuleren van diversiteit op het gebied van transport. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de aantrekkelijkheid van de stad, doordat we het centrum verkeersarm maken. Naast het beheer van de last mile, maakt CityDepot het leven makkelijker voor de ondernemers door het aanbieden van gepersonaliseerde en waardevolle diensten met betrekking tot de first mile.”
Paul Magnette, burgemeester Charleroi

“We zijn verheugd over de leuke en goede samenwerking. CityDepot bespaart ons veel geld.”
Marc Geerts, CEO Transportgroup Corneel Geerts

“We zijn enthousiast over het concept van stadsdistributie dat CityDepot heeft uitgewerkt. De werking van CityDepot past helemaal in onze intentie om te werken aan een steeds duurzamere stad.”
Valerie Del Re, schepen van Financiën, Hasselt

“Baby de Luxe biedt tal van producten aan via haar webshop. Het neemt heel wat tijd in beslag om die pakketten te verwerken en bij de klanten te krijgen. Gelukkig neemt CityDepot een deel van deze handelingen over.”
Olivier Vandebroek, Baby de Luxe

“Onze samenwerking met CityDepot in Luik laat ons toe ons doel versneld te verwezenlijken: we willen een onderneming zijn met een economische én sociale inslag, gespecialiseerd in logistiek.”
Dany Drion, Managing Director Ateliers Jean Del’Cour

“Het hele team van Tafelrond is zeer tevreden over de samenwerking met CityDepot. Locatie, coördinatie, logistiek, opvolging … Top!!! Wij blijven samenwerken met CityDepot en kijken uit naar een succesvolle toekomst!”
Yannick Bouts, General Manager Tafelrond

"In ons beleidsplan hebben we mobiliteit, milieu en leefbaarheid als absolute prioriteiten naar voren geschoven. De komst van initiatieven zoals CityDepot zet dit streven kracht bij."
Renaat Landuyt, burgemeester Brugge

“De samenwerking met CityDepot verloopt van meet af aan perfect. We kunnen dankzij deze samenwerking een milieuvriendelijke, efficiënte én kwalitatieve dienstverlening aan onze klanten bieden.”
Elke Ghysbrecht, Customer Service Manager ONTEX Global

"Het lijkt alsof wij, sinds de samenwerking met CityDepot, er een interne medewerker bij hebben."
Anne Celis, Orye Sport

“Zoals bijna al onze activiteiten, kent ook de logistiek belangrijke veranderingen als gevolg van de digitalisering. CityDepot heeft dit volkomen begrepen en anticipeert op de veranderingen die zowel een economische als een ecologische en sociale dimensie hebben. Luik, een metropool in Wallonië en het hart van de Euregio, is de ideale plek om deze evolutie vorm te geven.”
Jean-Claude Marcourt, vicepresident en minister van Economie in de Waalse regering