WIE ZIJN WE?

CityDepot maakt deel uit van BD Logistics.

BD Logistics is de Belgische specialist in leveringen en ophalingen met toegevoegde waarde. Dankzij ons unieke netwerk van lokale depots bieden we ongeëvenaarde, fijnmazige toegang tot consumenten en bedrijven op het hele Belgische grondgebied. Zo bieden we onze klanten één nationaal aanspreekpunt voor al hun logistieke stromen.

Duurzaamheid staat centraal in onze aanpak. Door een slimme bundeling van goederen in de last mile dringen we het aantal logistieke bewegingen terug. Zo dragen we bij aan de leefbaarheid, veiligheid en mobiliteit in de steden en op het platteland. We investeren volop in een groene vloot.

BD Logistics biedt logistiek met toegevoegde waarde. Dit doen we zowel in de first als de last mile, zowel in de stad als op het platteland, zowel voor standaard formaten als complexe of oversized goederen. We doen dit via een open eco-systeem waarbij we samenwerken met de geschikte partners om waarde voor onze klanten te creëren. 

BD Logistics is het eerste bedrijf in België dat een totaaloplossing biedt voor duurzame distributie van goederen naar de binnenstad én terug.

Onbetwistbare leider
In enkele jaren tijd heeft CityDepot by BD Logistics zich opgewerkt tot dé specialist in duurzame stadsdistributie. CityDepot by BD Logistics is zich blijven ontwikkelen tot een betrouwbare, stabiele en flexibele partner.

Groot netwerk
CityDepot by BD Logistics verbindt transporteurs, retailers, toeleveranciers, steden, publieke organisaties en consumenten met elkaar. Voor al deze stakeholders staat CityDepot voor passende maatoplossingen.

Steden aangenamer maken
Al van bij de start engageert CityDepot by BD Logistics zich voor een aangename stadsomgeving en stadsbeleving. Stadsdistributie is daar een belangrijk onderdeel van.
CityDepot hanteert de principes van het maatschappelijk ondernemen, met aandacht voor ecologische, economische én sociale duurzaamheid.

Verenigd resultaten boeken
CityDepot by BD Logistics gelooft in samenwerken, delen en functioneren in hybride netwerken. We verenigen grote en kleine bedrijven die actief zijn in stedelijke distributie, op een open en neutraal platform.

Daarmee wijst CityDepot by BD Logistics de weg naar de toekomst van stadsdistributie. Met harde feiten en cijfers.