WAAROM CITYDEPOT?

Waarom we anders en beter zijn
We bundelen krachten om duurzame en efficiënte oplossingen voor logistieke noden en zorgen te kunnen aanbieden. Als neutrale speler zijn wij partner voor alle stakeholders die slimme en kwalitatieve antwoorden zoeken in stedelijke belevering.

Verbindingen maken
We regisseren goederentransporten van en naar steden en ook binnen steden. Ons werkterrein bevindt zich daarmee voornamelijk in het stedelijke biotoop, maar ook daarbuiten werken we diverse logistieke oplossingen uit. Door samenwerking met onze partners bieden we op die manier gebiedsdekkende oplossingen aan.

Dynamische oplossingen
Door middel van volumebundeling garanderen we kostenbesparingen. Dankzij het aanleggen van optimale binnenstedelijke beleveringsrondes realiseren we de meest kostefficiënte leveringen.
Naast het beheer van de last mile, bieden we ook diensten aan voor de optimalisatie van first mile-transporten en stockage.
Kortom, we staan voor flexibele en efficiënte totaaloplossingen.  

Verlaging kilometerheffing
Volumebundeling en cargopooling, ook over grote afstanden, betekent minder kilometerheffing per volume-eenheid. Op deze manier verlagen we de kost van de recent ingevoerde kilometerheffing.

Doordacht en duurzaam
Pakjes, pallets, licht en zwaar, … We zijn thuis in alle maten en gewichten, zowel gekoeld als ambient, zowel lokaal als nationaal. We zetten ecologische voertuigen in en bedienen kleinhandelaars tot (inter)nationale transporteurs. Met vereende krachten werken we aan een aangenamere en gezondere wereld!

Niets dan voordelen
CityDepot creëert met haar aanbod een ecologische, economische en sociale meerwaarde. De efficiënte distributie van goederen in steden zorgt immers voor minder verkeer, minder luchtvervuiling, minder geluidsoverlast, meer veiligheid, een hogere graad van leefbaarheid en en een beter (stedelijk) economisch klimaat.

Dat CityDepot staat voor kwaliteit, flexibiliteit en vertrouwen, vertaalt zich in een ongeëvenaard hoge klantgetrouwheid!